perjantai 18. joulukuuta 2020

Luukku 18: Karaokea kulissien takaa

Iltaa. Tänään on jälleen minun luukkuvuoroni, ja luvassa on pieni palanen semisti huvittavaa materiaalia seuraavan osan kulisseista, joten mennäänpä suoraan asiaan.
Itse osaan tämän karaokelaulun ei ollut tarkoituskaan päätyä, mutta kun kuvasin tuolla kuppilassa ja sieltä tuo laite löytyi, niin tuli testattua. James ei tosiaankaan ole perinyt äitinsä lauluääntä eikä laulaminen selkeästi ole Haleninkaan vahvuuksia, mutta ainakin jätkillä oli hauskaa...
...yleisöllä ei niinkään. :D
Jokseenkin karmeita lauluääniä enemmän häiritsi kuitenkin kappalevalinta (herkkä, romanttinen balladi) sekä nuo hellät, viipyilevät katseet joita jätkät loivat toisiinsa. Minä en ihan todella ole luonut tai luomassa näiden kahden välille mitään romanssia... No, laitetaan tuo vaikka sen illan aikana juodun viinin piikkiin tai jotain sinnepäin.
*****

Yleensä en kuvaile hirveästi mitään kulissien takana-materiaalia, mutta tuo hetki oli sen verran huvittava, että olihan sitä pakko muutama kuva räpsiä. Niistä muodostui myös sopiva luukku.

Seuraavasta osasta sen verran, että se on nyt (melkein) valmis. Koska se kaipaa kuitenkin vielä viimeiset tarkistukset kirjoitusvirheiden varalta enkä viitsi julkaista osaa ja luukkua samana päivänä, niin osan julkaisu siirtyy huomiseen. Palataan siis silloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti