Sukupuu

Päivitetty viimeksi osan 103.Niin kauheen kaukana jälkeen.
 
Tuosta alhaalla olevasta linkistä klikkaamalla löydät Leedsin suvun sukupuun. Ensin kuitenkin muutama huomio puun selausta helpottamaan.
  • Sukupuu ei suoranaisesti paljasta mitään tarinan kulusta, mutta selailu tapahtuu aina omalla vastuulla, ts. kannattaa aina lukea ainakin tuohon ylhäällä mainittuun osaan asti ennen selailua spoilereiden välttämiseksi.
  • Nämä samat hahmot ovat löydettävissä tuolta hahmogallerian puolelta, eli mitään uutta tietoa tämä sukupuu ei sinänsä tarjoa. Tein tämän selkeyttääkseni hahmojen välisiä sukulaisuussuhteita ja virkistääkseni sekä itseni että lukijoiden muistia.
  • Olen puuta selkeyttääkseni karsinut pois kaikki seurustelusuhteet, jotka eivät johtaneet avioliittoon ja/tai niihin ei syntynyt lapsia. Tämän vuoksi esimerkiksi Dylanin ja Jasperin suhde ei käy ilmi puusta, vaikka Jasper siellä Jamesin veljenä näkyykin.
  • Merkkaan sukupuuhun kaikki hahmot sitä mukaa kun he syntyvät tai liittyvät sukuun avioliiton kautta. Kuvat lisään siinä vaiheessa, kun hahmot ovat saavuttaneet ikäluokan nuori aikuinen. Jos hahmo poistuu tarinasta ennen kyseistä ikävaihetta, niin kuva tulee siitä ikäluokasta, missä hänet nähdään viimeisenä.
  • Suku on edennyt jo sen verran monihaaraiseksi, että kaikki nimet ja kuvat eivät millään mahtuneet tuohon yhteen näkymään. Nimiä klikkailemalla pääsee eteenpäin pitkin puuta.
Okei, sen pidemmittä puheitta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti